Afgelopen weekend hebben de indoorkringkampioenschappen voor zowel de paarden als pony’s plaatsgevonden in Saasveld. Voor onze vereniging heeft dit weer mooie prijzen opgeleverd:

Op 2 januari hebben de Z combinaties de spits afgebeten. In de klasse Z1 is Nienke Talens 2x 2e geworden en is daarmee kringkampioen geworden in deze klasse.

Vervolgens was het de beurt aan de B combinaties voor de paarden in de eerste groep, eerste proef was de tweede prijs voor Sijmen Alberts en is afgevaardigd naar de regiokampioenschappen. In de tweede groep was er in de tweede proef een zesde prijs voor Imke Kloosterman.

Op 3 januari werden de klasses L1 t/m M2 verreden. In de L1 werd in de eerste proef een derde prijs behaald door Joyce Szozda, in de tweede proef behaalde zij de eerste prijs en werd overall kringkampioen en daarmee afgevaardigd naar de regiokampioenschappen.

In de klasse M1 was er een vierde en zesde prijs voor Nienke Talens en is als vijfde afgevaardigd naar de regiokampioenschappen.

Zondag 4 januari was het de beurt aan de ponyruiters. In de klasse DB 1e proef was de eerste prijs voor Laura Spit en de derde prijs voor Jorn oude Lashof. In de tweede proef was er een vijfde prijs voor Iris Hinken. Afgevaardigd voor de regiokampioenschappen zijn Jorn oude Lashof en Laura Spit.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd en veel succes op de regiokampioenschappen.